2011. április 2., szombat

Medvehagyma leves


Medvehagyma leves:

1 maroknyi zeller
fél avokádó
1 kanál kesudió
medvehagyma
2 koktél paradicsom
4 karika sárgarépa
1 kanál citromlé
csipet só
bors
1 kanál inaktív élesztő pehely ( elhagyható)
víz

Tetejére: tökmag, aszalt paradicsom, olívabogyó
Turmixgépbe tettem a hozzávalókat annyi vízzel hogy sűrű krém leves állagot kapjak. Tányérba öntöttem, de néhány kanállal hagytam még a turmixba, amit plusz medvehagymával ízesítettem, sötétítettem. Ezt csiga alakba a levesbe folyattam, majd erre szórtam összevágott olívát, aszalt paradicsomot és tökmagot. Olíva olajat is csurgattam rá, és meghintettem édes darát csilivel.

Nincsenek megjegyzések: